Kifogástalan multimédiastreaminget ígér a ZyXEL új routere

|

A ZyXEL bemutatta vezeték nélküli NetUSB router-családjának legújabb tagját, az NBG4615 v2 N300 Gigabit NetUSB routert továbbfejlesztett adatátviteli teljesítménnyel és bővített funkciókkal. Az új modell jelentősen növeli a vezeték nélküli routing teljesítményt. Az adatátvitel és a hangátvitel biztosításával, valamint az audió/videóstreaming és adatforgalom- priorizálás (QoS) által magas stabilitású és megbízhatóságú hálózat hozható létre több PC, laptop egyidejű használata esetén is.

Egy különleges, új fejlesztésnek köszönhetően az NBG4615 v2 router lehetővé teszi kizárólag a vendégeknek fenntartott WLAN beállítások alkalmazását, így a családtagok élvezhetik az optimális adatforgalmi teljesítményt és kiemelt biztonságot anélkül, hogy a vendégfelhasználók zavarnák őket. Az NBG4615 v2 még hatékonyabb routing teljesítmény érhető el a hardver-gyorsított Network Address Translation (NAT) segítségével. Az új NAT lehetővé teszi, hogy több PC- és laptop-használó egyszerre élvezhesse a gyors, megbízható, kiváló minőségű (HD) videó lejátszást, adatátvitelt, online játékokat ugyanabban a felhasználói környezetben. Az egyszerű és gyors beállítás és a működtetés szintén kedvez az otthoni felhasználóknak. Az „Easy Mode„ lehetőséget biztosít a menüben történő egyszerű navigálásra, alapbeállítások elvégzésére és egy átfogó hálózati térkép megtekintésére, amely megjeleníti az összes eszközt, amely a hálózathoz van csatlakoztatva. A tapasztaltabb felhasználók számára a haladó beállításokat, részletesebb konfigurációkat lehetővé tevő „Expert Mode” ajánlott. A biztonság beállítása egy gombnyomással elvégezhető: a WPS gomb megnyomásával azonnal aktiválható. A „wireless” gomb ki- és bekapcsolásával szabályozható a hozzáférés. A felesleges áramfelhasználás elkerülésére az NBG4615 v2 Wireless NetUSB router vezeték nélküli időzítést, áram ki- és bekapcsolást tesz lehetővé a felhasználóknak, akik saját igényeik és szokásaik alapján szabályozhatják az eszköz működését. A környezettudatos használattal a háztartások nemcsak áramszámlájuk végösszegét redukálhatják, hanem tehetnek Földünk megóvásáért is. Az eszköz ajánlott végfelhasználói ára 24 990 Forint, Magyarországon február végétől lesz elérhető.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.