Kínában is gyorsított a HANA

|

A Nongfu Spring Co. Ltd. az SAP HANA platformját választotta, hogy az óriási mennyiségű adatfeldolgozását hatékonyabbá tegye- jelentette be a szoftvercég.

Kína legnagyobb palackozott víz előállítója ennek segítségével 37 másodperc alatt végzi el azon számításokat, melyek eddig 24 óráig tartottak. A vállalat továbbá ez év októberében tervezi bevezetni a HANA-val kiegészített mobil megoldást 8000 főt meghaladó, értékesítéssel foglalkozó munkatársai számára, akik több mint egymillió ügyféllel állnak kapcsolatban. A Nongfu Spring informatikai igazgatójával készült interjú elérhető: https://www.experiencesaphana.com/videos/1026

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.