KKV-ra szabott költséghatékony szilárdtintás nyomtató a Xeroxtól

|

A Xerox új szilárdtintás színes nyomtatója — amely egyben a ColorQube termékcsoport első kis munkacsoportoknak szánt berendezése — mostantól a kis- és nagyvállalkozások számára egyaránt olcsóbbá teszi a színes nyomtatást. A Xerox ColorQube 8570 nyomtató zsírkrétához hasonló, tonerkazetta nélküli tintarudakat használ, melyek könnyen kezelhetőek, kiváló minőségű színes nyomatokat garantálnak, és lehetővé teszik a nyomtatási hulladék 90 százalékkal történő csökkentését.

Percenkénti akár 40 oldalas színes és fekete-fehér nyomtatási sebességével a ColorQube 8570 kitűnő választás azoknak az irodáknak, ahol kiemelten fontosak a jó minőségű színes nyomatok — például szórólapok, prezentációk vagy prospektusok — előállítása. A hosszú távú gazdaságos üzemeltetést a kedvező árú színes nyomatok garantálják. Kiemelkedő minőségű színes nyomtatás A ColorQube szilárdtintás nyomtatók a papírtípusok széles skáláját képesek kezelni, és minden esetben élénkszínű dokumentumokat nyomtatnak. A ColorQube 8570 a következő többletszolgáltatásokat kínálja: A Color by Words színkorrekciós technológia az irodai felhasználók számára is lehetővé teszi a dokumentum színeinek módosítását speciális szoftver használata nélkül, Éles szövegek és telített színes képek az Adobe Postscript3 támogatásnak és a PANTONE® által minősített szimulációknak köszönhetően, Kiváló minőségű színes nyomatok fejlett színmeghatározással, akár 2400 FinePoint™ képminőségben. Környezettudatos nyomtatás Az ENERGY STAR® minősítésű ColorQube 8570 környezeti előnyei: Earth Smart nyomtatóillesztő-program, melynek alapbeállítása a kétoldalas nyomtatás, az előnézet (proof print) készítés, az újrafeldolgozott papír használata és a vázlatnyomtatási mód, Intelligent Ready funkció, amely a megfigyelt használati minták alapján energiatakarékos üzemmódba kapcsolja a nyomtatót a jellemzően kevés nyomtatással járó időtartamra, Ingyenesen letölthető GreenPrint szoftver, amely automatikusan felhívja a figyelmet a feltételezhetően felesleges oldalakra, például azokra, amelyek csak hirdetéseket vagy emblémákat tartalmaznak, így segít elkerülni a papír pazarlását.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.