LTE-képes, hatodik kategóriás otthoni router a ZyXEL-től

|

A tajvani ZyXEL bemutatta új LTE képes termékeit, köztük az iparág első olyan HomeSpot routerét, mely egyidejűleg támogatja a 802.11ac és LTE csatlakozást. A gyártó emellett legjobb, a modern mobilcsatlakozáshoz elengedhetetlen kissejtes és okosotthon megoldását is prezentálta az idei Mobil Világkongresszuson.

A ZyXEL új 4G és LTE-A képes Wi-Fi HomeSpot Router eszköze jelenleg az egyetlen olyan modell az otthoni mobil router hatodik kategóriájában, mely 300Mbps sebességgel továbbítja a felé különböző technológiákkal érkező adatokat és támogatja a 802.11ac csatlakozást. A router az LTE mellett kompatibilis a DC-HSPA+/HSPA/UMTS és EDGE/GPRS/GSM rendszerekkel is, és kétszer akkora sebességgel működik, mint a 4. csoportba tartozó, korábban már bemutatott modellek. Az eszközhöz micro USB csatlakozó, rugalmas töltés és gigabit LAN port is tartozik, így ideális minden olyan otthoni vagy kisvállalkozói felhasználó részére, akinek gyors és megbízható internet-csatlakozásra van szüksége. A legújabb 11ac Wi-FI technológiával az LTE4506 biztosítja a duál-sávos (2.4Ghz és 5Ghz) Wi-Fi szolgáltatásokat, amelyek egyszerre akár 32 felhasználót is biztonságosan képesek kiszolgálni. Telepítése egyszerű és kényelmes: egy gomb megnyomásával a Wi-Fi csatlakozás már elindítható. „Üzleti és magánfelhasználók részére is kifejezetten ajánlott az LTE 4506 - rendkívül gyors letöltési sebességet és adatfelhasználást biztosít a 4G hálózatokon. Emellett mindazon szolgáltatók részére hasznos lehet, akik szolgáltatásaikat a magas adatforgalomra alapozzák: legyen szó mobil streamingről vagy online játékokról” – mondta el Treso Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere. A HomeSpot router mellett a gyártó teljes LTE portfólióját is felvonultatta a kongresszuson, beleértve a kültéri 7410 4G routert, az LTE 7460 multi-mode routert és a WAH7706 hordozható LTE-routert is – az eszközök mindegyike a gyors és vezeték nélküli kapcsolatokra specializálódott. „Európa 79 millió 4G felhasználójának igényeit próbáljuk kielégíteni, mert a 802.11ac valamint a 24/7 mobil-sávszélességet használó multi-eszközök elterjedése exponenciálisan nő”– tette hozzá Treso Tamás. Az „Internet of Things” trend immár a valóság, a globális kutatásokkal foglalkozó Statista előrejelzése szerint a 4G felhasználók száma 2020-ra 267 millióra növekszik. A gyártó bemutatta továbbá Connected Home megoldásait is. A kissejtes és beépíthető eszközökkel a legjobb internet-elosztó megoldásokat prezentálta, melyekkel még felhasználó-barátabbá tette a modern mobilszolgáltató hálózatokat, az otthonokon belüli konnektivitást, valamint a felhő megoldásokkal kiegészített mobil szélessávot.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.