Mac-re is elérhető a VIPRE Enterprise

|

- heterogén környezetű számítógéppark esetén is egységes vállalati végpontvédelmi felügyeletet biztosít a VIPRE -

Az amerikai Sunbelt Software bejelentette a vállalatok számára elérhető VIPRE Enterprise végpontvédelmi megoldásának legújabb verzióját, amely immár vállalati hálózatba kötött Apple termékek vírusvédelmét is ellátja. A VIPRE Enterprise for Mac védelmi ágensek a Mac OS X 10.5.6 és 10.6 verziószámú operációs rendszertől biztosítja Macintosh gépek védelmét, így a PC-t és Mac-et egyaránt tartalmazó heterogén vállalati környezetben a rendszergazdák egyetlen szoftverrel biztosíthatják a számítógéppark biztonságos és károkozómentes működését. A VIPRE Enterprise for Mac natív kezelőfelületével egyszerűen konfigurálható és menedzselhető a vírusvédelem. A rendkívül alacsony erőforrás igényű, platformfüggetlen VIPRE keresőmotor óránként frissülő, trójai és kémprogramokat több tízmilliós számban tartalmazó adatbázisa napi 70.000 károkozóval bővül, míg az MX-V virtualizáció alapú kódelemző rendszere a piacon a vezető megoldások közé emeli a VIPRE proaktív védelmi képességeit. „A Macintosh gépek térnyerésével a vírusírók is fokozatosan nagyobb figyelmet fordítanak a Mac platform kihasználására, ezért egyre több károkozó megjelenésére számítunk. Az Enterprise változat megjelenése csupán az első lépés, a Sunbelt hamarosan az egyéni Macintosh felhasználók számára is elérhetővé teszi a VIPRE-t.” – mondta Alex Eckelberry, a Sunbelt Software vezérigazgatója. „Vírusvédelemről nem akkor kell gondoskodni, amikor már megtörtént a baj – ezzel számos rendszergazda tisztában van és emiatt fekete bárányként tekintenek a vállalati hálózaton használt, védtelen Macintosh gépekre. Az észrevétlenül működő, vállalati VIPRE Enterprise licenc részeként feltelepíthető VIPRE for Mac ágensekkel megszüntethetik a biztonsági kockázatot, amivel bármilyen jövőbeni károkozó megjelenésére most fel tudnak készülni.” – Bódis Ákos, a Sunbelt Software hazai képviseletének vezetője. Az új változat remélhetőleg ismét hozzásegíti a VIPRE Enterprise-t ahhoz, hogy 2009-hez hasonlóan 2010-ben is a felhasználók szavazatai alapján a rendszergazdák legkedveltebb vírusirtója legyen. A VIPRE for Mac ágensek a VIPRE Enterprise vállalati végpontvédelmi rendszer részeként a www.sunbelt.hu honlapról érhetők el, ahol a hazai forgalmazó 30 napos ingyenes próbaverzióval, ingyenes telepítési segítséggel és kompetitív kedvezményekkel várja az érdeklődőket.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.