Madrid városának digitális adminisztrációs hivatala a Fujitsut választotta digitális átalakulási programjának megvalósítására

|

Madrid városának digitális adminisztrációs hivatala (a "Digital Madrid") a Fujitsut választotta annak a digitális átalakulási projektnek a lebonyolítására, amelynek keretében új IKT-szolgáltatásokat határoznak meg.

A Madrid Digital program célja az élvonalbeli infokommunikációs technológia (IKT) felhasználása az állampolgári igények hatékonyabb kielégítésére - a megoldások és az adminisztratív szolgáltatások eredményesebb és agilisabb nyújtásán keresztül. Ennek érdekében a program felkérte a Fujitsut digitális infrastruktúrája átalakítására. A hároméves, további két évvel meghosszabbítható megállapodás keretében a Fujitsu egy internetbiztonsági szempontból védett, automatizált, önlétesítő üzemeltetési modellt hoz létre, új hibridfelhő-architektúrával.

Az infrastruktúra támogatja a Madrid Digital célját, hogy innovatív, hatékony és biztonságos szolgáltatásokat nyújtson a régió kormányhivatalai számára. A szervezet így hatékonyabb üzemeltetési modellt alakíthat ki a színvonalas állami szolgáltatások nyújtásához, a kiváló működést és az új technológiák bevezetését állítva a középpontba.

A Fujitsu három szakaszban valósítja meg az átalakítási programot. A szolgáltatásátalakítási folyamatok megtervezését, elemzését és kialakítását követő második és harmadik szakasz a fokozatos megvalósítást fedi le. A szerződés lebonyolítása közben a Fujitsu számára kiemelt szempont lesz a folyamatos fejlesztés, oktatás és változáskezelés.

A Fujitsu nagy hagyományokkal rendelkezik az infrastruktúra, az alkalmazások és a szolgáltatások felügyelete és átalakítása terén, és jártas a rendszerüzemeltetési szolgáltatások digitális transzformációjában. Ezenkívül jelentős tapasztalatokat halmozott fel a Servicio Madrileño de Salud (SERMAS), a madridi regionális egészségügyi rendszer összes állami kórházát és egészségügyi szolgáltatását integráló adminisztrációs és üzemeltetési struktúra támogatásában is. A vállalat több mint 12 éve üzemelteti a SERMAS központosított és virtualizált IT-infrastruktúráját. Ennek keretében 32 kórházat szolgál ki és 430 alapellátási központ számára nyújt központosított szoftvereket.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.