Magyar cégek a 3GSM Világkongresszuson

|

A világ legnagyobbjai mellett, az Allround, az ITware, az E-Group és a FlexiTon is kiállított a mobil iparág legnagyobb eseményén, a február 12-15. között lezajlott 3GSM World Congress-en Barcelonában. A négy magyar cég immár negyedik éve rendszeres résztvevője az eseménynek és az előző évek gyakorlatának megfelelően idén is közös standon jelentek meg.

Ismét sikeres volt a négy cég számára a mobil távközlés legnagyobb horderejű rendezvényén: idén a látogatók száma elérte a 60 ezret, a kiállítók 1 300 standon mutatták be termékeiket. A kiállítás négy napja alatt a magyar nemzeti stand több száz látogatót vonzott, nagy volt az érdeklődés a magyar cégek termékei iránt. A négy informatikai kis- és középvállalkozás mobil szolgáltatók számára kínál üzleti szoftvermegoldásokat, de különböző szakmai területeken, az elsődleges cél azonban közös: a magyar szoftvertermékek értékesítése a világpiacon. Az Allround a számlázás, barangolás és a bevétel-biztosítás terén kínál szoftvermegoldásokat távközlési szolgáltatók számára. Termékeit 4 kontinensen, 15 országban, közel 20 távközlési szolgáltató használja. A bevétel-biztosítást támogató terméke, a CeDaR és az arra épülő pro-aktív módszertan nemzetközi és magyar szakmai díjat is kapott 2006-ban. Az Allround nemcsak nemzetközi kiállítások rendszeres résztvevője, hanem házigazdája is: két éven belül immár másodszor szervezi meg a nemzetközi GSM Szövetség TADIG munkacsoportjának plenáris ülését, amely idén május 22-24. között lesz Budapesten. Az ITware 2001 óta dolgozik a magyar telekommunikációs piac élvonalában. A barcelonai seregszemlén többek között flottakövető rendszerével; a digitális televíziós technológiát és az SMS/MMS kínálta interaktivitást egyesítő, DVB-T alapú SMS/MMS fallal; internetes és mobil fizetési módszereket kezelő fizetési megoldással; és önkiszolgáló felülettel is felszerelt, 3G mobilkommunikációs platformmal jelent meg. A nemzetközi jelenlét adta lehetőséggel élve a magyar cégek a látogatók odavonzása érdekében Csézli Lukács díjnyertes logikai játékaival tették próbára a résztvevők ügyességét, és amennyiben sikeresen megbirkóztak a feladattal, hazavihettek egy játékot ajándékba.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.