Magyar Telekom-Allround páros a World Billing Awards döntőjében

|

A számlázási technológiák területén a világ legrangosabb elismerését jelentő, idén tizedik alkalommal meghirdetett World Billing Awards-ért folyó versenyben döntőbe jutott a Magyar Telekom és az Allround közös pályázata.

A Billing & Information Management Systems 2006 kiállítás és konferencia kapcsán meghirdetett World Billing Awards 2006 pályázaton a Magyar Telekom Vezetékes szolgáltatások üzletága, a T-Com és az Allround Informatika Kft. közös pályázata hat másik projekttel együtt jutott a döntőbe. A Best Revenue Assurance/Management Project kategóriában benyújtott magyar pályázat témája a CeDaR bevezetése a Magyar Telekomnál, amellyel egyszerre vált lehetővé az üzleti folyamatok hatékonyságának növelése és a jogszabályoknak megfelelő működés biztosítása. A projekt nemzetközi sikere is azt mutatja, hogy az Allround vezető terméke, a CeDaR széles körben alkalmazható a távközlési szolgáltatók hívásrekord-feldolgozó rendszereinek támogatására, mivel használata a számlázási pontosság növelését, a bevétel maximalizálást és a jogszabályi megfelelést egyaránt elősegíti. A rendszer magas fokú automatizálást és a tesztelés hatékonyságának növelését is lehetővé teszi a teszteléssel járó költségek jelentős csökkentésével és ellenőrzésével. A termék a legmagasabb minőségi követelményeknek is eleget tesz: a BABT (British Approvals Board for Telecommunications) a világon elsőként a CeDaR-ról állított ki számlázási szoftver tanúsítványt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.