Magyarországi elismerés az SAP márkájának

|

Business Superbrands elismerést kapott az SAP, melyet a Superbrands szakértői bizottsága ítélt meg a szoftvergyártó cég hazai leányának.

A Superbrands a világ legjelentősebb márkaértékelési rendszere, mely közel 90 országban azonos ismérvek alapján díjazza a vezető márkákat. Magyarországon mintegy 3000 márkából, vállalatból álló listából pontozással választotta ki a 16 tagú bizottság azokat, melyekből összeállt Magyarország kiemelt B2B (business-to-business) márkáinak sora. A Superbrands Magyarország hatodik éve állítja össze azon üzleti márkákat, melyek értékükkel kiemelkednek a más üzleti szervezeteknek terméket, szolgáltatásokat nyújtó vállalatok sorából. Az SAP Hungary Kft. a program életre hívása, 2008 óta minden egyes évben megkapta az elismerést.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.