Már a thaiföldi államigazgatásban is a Crescendo gyorsít

|

A Crescendo Networks, a világ vezető alkalmazás gyorsító és optimizáló megoldását kínáló vállalat bejelentette, hogy a Thaiföldi Kommunikációs Hivatala szerződést kötött a Crescendo Networksel az online portáljuk optimalizálására és gyorsítására.

A CAT (Communications Authority of Thailand - Thaiföldi Kommunikációs Hivatal) többféle szolgáltatási is kínál az említett portálján. Ilyenek például az elektronikus vásárlás, aukciók, kormányzati hozzáférés, vagy az egyszerű ügyintézés is. Mivel a Crescendo Maestro platformja több módon is segít a portál elérésének gyorsításában, a DDOS támadások kiszűrésével, az SSL csatorna gyorsításával, tömörítéssel. "Így a CAT portálján a fehasználók szemmel látható változásokat is tapasztalni fognak." nyilatkozta a Adoram GA'ash a Crescendo Networks ezen projectért felelős vezetője. További részleteket talál a Crescendo Networks honlapján: www.crescendonetworks.com

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.