MB200-as sorozat az OKI Printing Solutionstól

|

Új MB200-as sorozatával az OKI Printing Solutions megerősíti pozícióit a belépő szintű A4-es mono MFP-k piacán. A B2500 MFP helyére érkező új sorozat tagjai gyorsabbak és költséghatékonyabban nyomtatnak a nagyobb tonerkapacitásnak köszönhetően.

Az OKI Printing Solutions piacra dobta az új MB200-as multifunkciós termékcsaládját, a mára már jelentősnek számító belépő-szintű A4-es mono MFP piacon. Az igazán költséghatékony termékeket a kis irodák tudják a legjobban kihasználni, de otthoni nyomtatásra is kiválóan alkalmasak. „Az új MB200-as sorozat ideális megoldás irodai, illetve otthoni környezetben is, ahol a kis helyigény fontos szempont, ugyanakkor a minőségben sem köthetünk kompromisszumokat” – mondta el Érdi-Krausz Gábor, az Oki Systems (Magyarország) Kft. ügyvezető igazgatója. „Többfunkciós, sokoldalú és egyszerűen kezelhető, így bármilyen méretű cégnek lehetővé teszi a professzionális kommunikációt, és nélkülözhetetlen a versenyképességük fenntartásában és javításában.” Az új belépő-szintű sorozat tagjai az MB260 három az egyben MFP, az MB280 négy az egyben MFP és az MB290, ami hálózati funkciót is tartalmaz kisebb munkacsoportok számára. Mindhárom MFP-vel gyorsabban, 20 oldal/perc sebességgel tudunk nyomtatni és fénymásolni. A nagyobb irodai mobilitás érdekében az MB200-as nyomtatók képesek pendrive-ra szkennelni és arról nyomtatni, számítógép közbeiktatása nélkül. „Az MB200-as sorozat tagjai ideális megoldást nyújtanak egyetlen termékben – tartalmazzák a fejlett másoló, nyomtató, szkenner illetve fax funkciókat is. Emellett a KKV-k számára a könnyen használható professzionális nyomtató és másoló növeli a termelékenységet is. A kisebb munkacsoportok pedig az MB200-as sorozat versenyképes működési költségei révén többet nyomtathatnak kevesebbért” – tette hozzá Érdi-Krausz Gábor. Az MB200-as sorozatról • Az MB260 három az egyben A/4-es multifunkciós termék: nyomtat, másol, szkennel • Az MB280 és az MB290 négy az egyben A/4-es multifunkciós termékek: nyomtatás, másolás, szkennelés és faxolás funkciókkal • Az MB290-es képes hálózatban is működni • Nyomtatási sebesség 20 lap percenként (mono) • 600 x 600 dpi a precíz nyomtatásért • Nagy teljesítmény, nagy sebesség és alacsony költség • Akár 250 lapos kapacitás • Ideális akár 5 fős munkacsoportok részére

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.