Megérkezett a nagy kapacitású és szupergyors SDXC memóriakártya

|

A Verbatim újabb szinttel lépett előbbre a flash adattárolásban, és piacra dobta saját SDXC class 10-es sebességű 64 GB-os memóriakártyáját. Az új, bővített kapacitású SDXC (SD eXtended Capacity) flash kártyát hatalmas adatmennyiségek kezelésére és ennek megfelelően szupergyors adatátvitelre tervezték, lépést tartva az egyre fejlődő okostelefonok, videokamerák, digitális fényképezőgépek és kézi játékkonzolok felhasználóinak igényeivel.

• Új generációs SDXC 64GB 10-es sebességosztályú memóriakártya • Hatalmas adatmennyiség kezelése, szupergyors adatátvitel • UHS-I busz interfész, maximális átviteli sebesség: 104MB/s • exFAT fájlrendszer a nagy adatmennyiség kezeléséhez • Kompatibilis a Windows7, Vista, XP operációs rendszerekkel • Az SDXC memóriakártyák csak SDXC kártyák fogadására alkalmas eszközökkel kompatibilisek Hatalmas adattömeg, hihetetlen sebesség A nagymennyiségű adat kezelését az SDHC kártyáknál két technológiai fejlesztés segíti. Egyrészről az exFAT fájlrendszer, másrészről az UHS-I busz interfész, amely másodpercenként akár 104 MB adat átvitelét teszi lehetővé. Az eddig elterjedt SDHC kártyák legfeljebb 32 GB kapacitást tudnak elérni, viszont a Verbatim új SDXC (SD eXtended Capacity) kártyája 64 GB adat tárolását teszi lehetővé, ami akár húszezer 10 megapixeles JPEG kép, vagy 8 órányi full HD videó rögzítésére elegendő. Az SDXC kártya az exFAT fájlrendszernek köszönhetően képes ekkora adatmennyiség kezelésére. Ráadásul az UHS-I busz akár 104 MB/s sebességgel mozgatja a filmeket, videókat, képeket, játékokat, e-könyveket, mobil alkalmazásokat vagy navigációs térképeket. „Az SDXC technológiának köszönhetően a digitális fotósok másodpercenként több képet készíthetnek, mint valaha. Egy sportfotós például sokkal több részletet kaphat el a gól pillanatában. Emellett az SDXC kártyák a profi filmkészítés felé is utat nyitnak az egyre fejlődő képminőségű házi videózás terén.” - fejtette ki Hans-Christoph Kaiser, a Verbatim EUMEA flash üzletágának üzletfejlesztési menedzsere. SDXC kártyák fogadására alkalmas eszközökkel kompatibilis A Verbatim SDXC 64GB class 10 memóriakártya kompatibilis a Windows 7, Vista és XP operációs rendszerekkel, illetve a legújabb SDXC technológiát támogató eszközökkel. Míg az SDXC kártyahely olvassa az SD és SDHC kártyákat is, az SDXC kártyák kizárólag SDXC kártyahellyel rendelkező eszközzel működnek. A számítógépeken található SD kártyaolvasóhoz elegendő a Microsoft Letöltőközponton keresztül elérhető SDXC vezérlő szoftver telepítése.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.