Megháromszorozta forgalmát az Atigris Informatika SPLA üzletága

|

Megháromszorozta forgalmát az Atigris SPLA üzletága a június 30-ával zárult Microsoft FY11-es üzleti évben.

A Microsoft szoftverek bérbeadása előnyös a szolgáltatóknak, hiszen előre megkapják a gyártó összes üzleti szoftverét a szolgáltatás kialakításához, és a bérbe adott szoftverekért csak utólag kell licenc díjat fizetniük. De előnyös az SPLA licenc bérlet az ügyfeleknek is, hiszen kezdeti hardver beruházás nélkül vehetnek használatba Microsoft szoftvereket, ráadásul csak azért kell fizetniük, amit valóban használtak. Az érdeklődés folyamatosan nő az SPLA szolgáltatói licencek iránt, így az Atigris a most induló üzleti évben is hasonló eredményeket vár az SPLA üzletágban. http://www.spla-spla.hu

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.