Megjelent a McAfee EMM 10.1

|

Az EMM (Enterprise Mobility Management) mobil eszközök védelmére, menedzselésére kifejlesztett megoldás, mellyel ugyanazt a biztonsági szintet érhetjük el mobil eszközökön, mint a hagyományos munkaállomásokon.

A 10.1-es verzió nagy újdonsága a McAfee Secure Container for Android. A McAfee Secure Container for Android képes biztonságos levelező, contact, calendar felületet adni egy nembiztonságos Android eszközön. A McAfee Secure Container for Android tartalmazza a következő újdonságokat: - Email, contact és calendar modul egy egyszerűen kezelhető felületen keresztül - AES 256 bites titkosítási képesség - szabályozható copy, open, save műveletek a konténer és külső alkalmazások között - támogatott platformok az Exchange 2003, 2007, 2010 és a Domino 8.5.2 rendszerek - egyszerű, gyors, és akkumulátorkímélő modul - szabályzoható hozzásférés a konténeren kívüli levelezőrendszerekhez Néhány statisztika az EMM-ről: - az EMM 10.0 rendszert több, mint ezer helyen lett telepítve - az EMM 10.1 az elmúlt két hónapban 38 vállalatnál lett tesztelve, melyek közül többen már éles rendszereiken is ezt a verziót használják A McAfee EMM weboldala az alábbi linken érhető el: http://www.mcafee.com/us/products/enterprise-mobility-management.aspx

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.