Megjelent az AVG Internet Security Home változata

|

Megjelent az AVG legújabb Internet Security Home változata, amely kifejezetten otthoni felhasználásra készült.

A termék legfeljebb 3 db otthoni számítógép védelmét képes ellátni. A termék tudásában azonos az AVG Internet Security változattal, árát viszont az AVG Antivírus Professzionális változathoz igazította a forgalmazó. Így az otthoni felhasználók a legegyszerűbb AVG termék helyett, a legsokrétűbb védelmet nyújtó terméket vásárolhatják meg. A termék magyar nyelven érhető el. Az új változat megjelenésétől függetlenül az alapvető védelmet nyújtó AVG Ingyenes változat továbbra is elérhető marad. Más AVG termékekről is kedvező áttérési lehetőséget biztosít a forgalmazó. Így azok is nagyobb kiadás nélkül vásárolhatják ki ezt a terméket, akik korábban vásároltak AVG megoldást. Ugyancsak megjelent az AVG Antirootkit. A program teljesen ingyenes használható és tölthető le a www.avg.hu oldalról. A program olyan rosszindulatú alkalmazások felderítésére alkalmas, amelyek képesek magukat elrejteni futó folyamatok listájáról, így felderítésükre a hagyományos védelmi megoldások nem alkalmasak. A termék angol nyelven érhető el.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.