Megjelent az Sybase ASE új verziója

|

A Sybase nagyvállalati adatbázisszerverének új verziója az in-memory database és a cloud, illetve grid környezetekben alkalmazható adat-virtualizációs technológiának köszönhetően extrém tranzakcionális teljesítmény elérése vált képessé.

A Sybase Adaptive Server Enterprise (ASE) 15.5-ös verziója két fontos új opcióval gazdagodott: az ASE In-memory Database (IMDB) és az Advanced Backup Services révén a Sybase ASE továbbra is kiemelkedő tranzakcionális teljesítményt és menedzselhetőséget nyújt olyan környezetben, ahol rendkívül nagyszámú tranzakciót, és nagyméretű adatot kell kezelni. Az In-memory Database opció a nagy adatmennyiséggel és nagyszámú konkurens felhasználóval rendelkező szervezetek számára adat-virtualizációt és skálázhatóságot biztosít a cloud vagy grid felépítésű adatközpontok esetében. Szemben más in-memory megoldásokkal, a Sybase által kidolgozott technológia nem teszi szükségessé az alkalmazások módosítását, ugyanis az alkalmazások felé transzparens képet mutat az adatbázis In-memory szegmenséről. Az adatközpontokban elhelyezett ASE adatbázisok biztonságát növeli az ASE Backup Server és az IBM Tivoli Storage Manager (TSM) közt kialakított szoros integráció. Az Advanced Backup Services keretében az ASE adatbázisok bármely TSM által támogatott eszközre menthetővé válnak, mindez gyorsabb adatmentési és –visszatöltési sebességet, és ezzel költséghatékony tárhely-menedzsmentet biztos.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.