Meglévő hálózatbővítés csere nélkül az új licensz segítségével

|

A ZyXEL új lincenszet fejlesztett ki az NXC5200-as kontrollerhez. A megoldás segítségével lehetővé válik az NWA 3000-N szériás Acces Point-ok - amelyek “hybrid” controller módban akár 24 AP-t is tudnak menedzselni - beillesztése egy nagyobb vezeték nélküli hálózatba, melyet az NXC5200-as kontroller vezérel.

A fejlesztés a gyakorlatban azt jelenti, hogy a felhasználók a már meglévő hálózatukat tovább tudják bővíteni anélkül, hogy a kiépített hálózatukat le kellene cserélni – mondta el Cseh Levente, a ZyXEL Magyarország ügyvezetője. Kiemelte: a megoldás különösen előnyös lehet az egészségügyi és az oktatási szektorban, ahol gyakori a meglévő hálózatok bővítése. A tapasztalatok szerint a BYOD térhódítása révén azonban egyre több ember szeretné eszközeit vezeték nélküli hálózathoz csatlakozatni, ezért a szolgáltatóknak bővíteniük kell hálózatukat. Az új megoldás azt jelenti, hogy a ZyXEL nagyobb flexibilitást, skálázhatóságot és védelmet biztosít. Mindezek alapvető fontossággal bírnak a közintézmények, valamint a privát szféra szereplői számára egyaránt. „Az új licensz erőssége, hogy lehetővé teszi a a hálózat nélküli szolgáltatás kiterjesztést, mialatt a költségeket egy előre tervezhető szinten tartja” – véli Cseh Levente. Az NWA300-N széria és az NWA3560-N AP is támogatja a 802.11n szabványt, a 2.4 GHz-es és az 5 GHz-es rádió frekvenciákat, kétsávos csatorna flexibilitást biztosít, továbbá egyszerűbbé teszi a a vezeték nélküli hálózatók felosztását, melyeket a különbözői felhasználói csoportok biztonságos módban használhatnak.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.