Megújult az OKI C3000-es sorozat

|

Júniusban kerülnek forgalomba az OKI Printing Solutions új, C3000-es sorozatú színes nyomtatói.

A C3300n és a C3400n modell nyomtatási sebessége színes üzemmódban 16, fekete-fehérben 20 oldal/perc, míg az első színes nyomat mindössze 13 másodperc alatt elkészül. Az új nyomtatók is az OKI Printing Solutions megbízható egymenetes (single-pass) digitális LED technológiájára épülnek, havi maximális terhelhetőségük 35 ezer oldal. A nyomatok kiváló színminőségéről a Photo Enhance és az Auto Colour Balance technológia, valamint a High Definition Toner színező alkalmazása gondoskodik. Az Oki ezzel egy időben két további termékcsaláddal, a színes opcióval rendelkező C5000-es, valamint a multifunkciós B2500-as nyomtatókkal is bővíti kínálatát.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.