Megvásárolható SIEM megoldások a McAfee-tól

|

A Nitro Security felvásárlásnak köszönhetően a McAfee termékkínálatában is megjelentek a logelemző, analizáló megoldások.

A SIEM (security incident and event management) megoldások képesek heterogén környezetben, akár többszáz eszközről származó, különböző formátumú és struktúrájú adatok valós idejű begyűjtésére, konszolidálására, rendezésére, szűrésére, analizálására. A megoldás azonban nem lenne teljes a riasztási képesség nélkül, mely szintén elérhető a Nitro Security megoldások révén. A felvásárlást (és a Versenyhivatal jóváhagyását) követően természetesen megindult a termékcsalád integrálása a McAfee termékkínálatába, így a már meglévő ügyfelek a szokásos csatornákon keresztül SIEM megoldást is vásárolhatnak. A McAfee csatornán keresztüli értékesítés lehetősége azonban nem elég, ha maga a termék nem lenne kiemelkedő. A Nitro Security azonban a független Gartner elemzésekben rendre a magic quadrant-ban található, ide csak innovatív és ismert gyártók megoldásai kerülhetnek. A Nitro Security gyors, skálázható, teljeskörű megoldás volt, mely most kiegészült a McAfee piaci lehetőségeivel. A McAfee kínálatában jelenleg elérhető SIEM komponensek: - McAfee Enterprise Security Manager (menedzsment komponens) - McAfee Enterprise Log Manager (a logbejegyzések gyűjtését, analízisét megvalósító szerver) - McAfee Advanced Correlation Engine (a korrellációs szabályokat megvalósító modul) - McAfee Application Data Monitor (az alkalmazások teljeskörű analíziséhez nyújt segítséget, akár OSI-7 rétegig) - McAfee Database Event Monitor for SIEM (speciálisan adatbázisokhoz fejlesztett loggyűjtő komponens) Amennyiben kérdés merülne fel, keresse munkatársainkat: http://www.arrowecs.hu/products/mcafee/mcafee_contacts.php

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.