Metro4, Budapest: vezeték nélküli kapcsolat a ZyXEL-től

|

A budapesti 4-es Metro építési ideje alatt az alagútban és a kialakítandó állomások területén mind a fővállalkozó, mind az alvállalkozók számára is megbízható és biztonságos megoldásra van szükség a távoli helyek, adatbázisok, valamint az internet eléréséhez és az egymás közti hatékony kommunikációhoz. Ahhoz, hogy ez létrejöjjön egy átfogó, ideiglenes hálózati megoldást kell biztosítani az építkezés ideje alatt.

Mivel az alagút első szakasza 7.4km hosszú és bármely pontján szükség lehet használható hálózati kapcsolatra, ezért egy megbízható és nagy teljesítményű vezeték nélküli hálózat kiépítését kellett megvalósítani, amely ellenálló a speciális környezetben is. Ennek biztosítására a ZyXEL, mint megoldásszállító partner az I-Consulting Kft.-vel közösen olyan ZyXEL switcheket és két rádiós kültéri access pontokat választott kültéri antennákkal, amelyek igazoltan megfelelő és megbízható megoldásnak bizonyulnak az építkezés ideje alatt. Ügyfél: DBR Metró Projekt Igazgatóság Ágazat: Építőipar Projekt: A Dél-Buda-Rákospalota metróvonal (4. számú metró) I. szakaszának építése Megoldás 34 db SFP-LX-10-D 11 db ES-2024A 1 db MES-3728 Switch 28 db ZyAIR EXT-108 4 db ZyAIR EXT-109 12 db NWA-3550 Outdoor Business WLAN Előnyök: Átfogó, megbízható és biztonságos megoldás az alagútban dolgozó vállalatok és alkalmazottaik számára.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.