Mi legyen a használt számítógépekkel?

|

Sok cégvezető, gazdasági igazgató küzd ezzel a visszatérő problémával. Egyfelől a cégnek már nem kellenek a leamortizálódott IT eszközök, viszont kidobni sem lehet, mivel (2005. 05.01.-től) a számítástechnikai alkatrészek veszélyes hulladéknak minősülnek. A másik oldalon pedig ott vannak azok a személyek, cégek, szervezetek, akiknek igényük lenne rá.

Biztos Önt is foglalkoztatták már az alábbi gondolatok: * Szeretné a megvett IT eszközök értékének egy részét visszakapni. * Nincsen elég kapacitása, megfelelő embere a probléma megoldására. * Nincs elég helye a használt PC-k tárolására. * Nincs bevált, kidolgozott terve arra, hogyan szabaduljon meg használt számítógépeitől. * Fél, hogy a nem megfelelően kezelt régi PC-ken üzleti titkok szivároghatnak ki cégétől. Mi levesszük a gondot a válláról! Cégünk, a MagiCom Kft. 2006 óta foglalkozik eredményesen használt IT eszközök értékesítési projektjével. Jól kidolgozott, és sikeresen bevált 7 lépéses önszabályozó eljárásunkkal: * jogszerű * szakszerű * igazságos és * átlátható módon * minden érintettel egyeztetve - gazdasági döntéshozó, IT szakszervezet, potenciális adományozottak képviselői - hajtjuk végre használt számítástechnikai eszközei értékesítési projektjét. Ez egy olyan elfogadott, és bevált folyamat, ami iránt partnereink már több éve bizalommal vannak és megfelelnek az ISO 9001, 27001 és 14001-es szabványok szerinti sztenderdeknek. 2006 óta 17 sikeres projektet zártunk le, mely által 20 tonna e-hulladékot mozgattunk meg. A használteszköz értékesítési projektek során átlagosan 70 db PC, notebook és egyéb számítástechnikai eszköz kerül új tulajdonba értékesítéssel, sorsolással, adományozással. A dolgozók véleménye szerint az általunk kidolgozott folyamat igazságos, könnyen átlátható. Legyen Ön is partnerünk! Elérhetőség: Csuka Dénes projekt menedzser csuka.denes@magicom.hu +36 (70) 311 4220

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.