Minősített Informatikai Vállalkozás lett az R&R Software

|

Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalatok Szövetségének (IVSZ) minősítését kapta meg a hazai szoftverház.

Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalatok szövetsége 2011-ben alapította a Minősített Informatikai Vállalkozás Védjegyet, mellyel alapvető célja olyan vállalkozások pozitív piaci megkülönböztetése, amelyek számos szigorú követelmény mellett a hosszú távon is jól működő, komoly értéket hordozó üzleti kapcsolatok kialakításában is jeleskednek, és kivívják versenytársaik elismerését is. A Védjegyet nagyvállalati kategóriában eddig csupán 4 cég érdemelte ki. Az R&R Software Zrt. az elmúlt 20 évben azon dolgozott, hogy ügyfelei igényeinek egyre szélesebb körben, minőség tekintetében új mércéket állítva tudjon megfelelni. Ezzel kiérdemelve nem csak az ügyfelek bizalmát, az IVSZ Védjegyet is. „Nagyon büszkék vagyunk erre az elismerésre, hiszen ezzel mind a szakma, mind megrendelőink igazolják minőségre és megbízhatóságra vonatkozó célkitűzéseink teljesülését” - nyilatkozta az eseménnyel kapcsolatban Rozenberszki Zsolt, a cég értékesítési igazgatója. A minősítés elnyerése szigorú szakmai és etikai normákra épül, továbbá fontos elvárás a hiteles, legalább 3 éves makulátlan szakmai múlt, és a szakma általi elismertség is. A Védjegy odaítéléséhez vevői és versenytársi szakmai ajánlások szükségesek, valamint kizáró feltételek is vannak. Az IVSZ az informatikai, távközlési és elektronikai cégek legnagyobb érdekvédelmi, érdekképviseleti szakmai szervezete. A szövetség fő célja, hogy elősegítse a hazai digitális ipar és információs társadalom fejlődését. Az IVSZ a tagvállalatok munkájának elismerésére és piaci súlyuk erősítésére létrehozta az IVSZ Védjegyet, ami a minőséget, a szakértelmet és a megbízhatóságot jelenti a megbízók, partnerek, a piac egésze számára. A 2011–ben fennállásának és tevékenységének huszadik évfordulóját ünneplő R&R Software széles termékportfóliójának és ügyfélkörének köszönhetően meghatározó pozíciót szerzett a hazai üzleti alkalmazás fejlesztők körében. A referencia bázisa bővelkedik a hosszú távú, eredményes üzleti kapcsolatokban – a minősítés megszerzéséhez az innen kapott, elismerő ajánlólevelek szükségeltettek. Az R&R Software folyamatosan azon dolgozik, hogy ügyfelei igényeinek egyre szélesebb körben, minőség tekintetében új mércéket állítva tudjon megfelelni – ezzel továbbra is méltóvá válva a most megkapott IVSZ Védjegyre.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.