Mobil WiMAX bemutató

|

2010. május 19-én nagy sikerű szakmai előadást és bemutatót tartottak a SCI-Network szakemberei Balatonkenesén a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem által a védelmi szféra részére szervezett Információbiztonsági konferencián és a vele együtt megrendezett Commit 2010 híradó gyakorlaton.

2010. május 19-én nagy sikerű szakmai előadást és bemutatót tartottak a SCI-Network szakemberei Balatonkenesén a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem által a védelmi szféra részére szervezett Információbiztonsági konferencián és a vele együtt megrendezett Commit 2010 híradó gyakorlaton. A bemutató egy tábori alkalmazást szimulált, melynek keretében bemutatásra került a SCI-Network 4.9 GHz-es NATO sávban működő WiMAX rádiórendszere valamint egy vele együttműködő taktikai kommunikációs központ. Az IP alapú hang és adatkommunikációs kapcsolóközpont érintőképernyős operátor állomása valamint a NATO sávú mobil WiMAX eszközök nagy érdeklődést váltottak ki a jelenlévő szakmai szervezetek képviselői részéről.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.