Modernizál Algéria

|

SAP megoldással modernizálja adórendszerét az afrikai ország

Az SAP AG bejelentette, hogy SAP rendszer bevezetése mellett döntött az algír kormányzat. Az afrikai ország Adóigazgatósága (DGI) által vezetett IT projekt célja, hogy jelentősen növelje az adófizetőknek nyújtott szolgáltatásokat, és elősegítse az adókötelezettség elektronikus teljesítését. A megoldás -többek között- az adószámítás műveletét, az űrlapok-és adóadatok-, adóelszámolások kezelését fogja végezni, valamint egy weboldalt fog támogatni, melyen keresztül a bevallás is teljesíthető. Az új rendszer alapja az SAP® Tax and Revenue Management alkalmazása lesz SAP NetWeaver® technológiai platformon. Az analitikai szoftver eszközök alkalmazásával a DGI hatékonyabban tud küzdeni az adócsalás ellen is. A tervek szerint a 2012-ben elinduló rendszer közel 10 000 állami hivatalnok munkáját könnyíti meg. A megoldás bevezetésére az SAP partnerét, a spanyolországi székhelyű Indra céget kérte fel az algír kormányzat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.