Multifunkciós páros

|

A Ricoh Aficio MP C2500 és az Aficio MP C3000 multifunkciós gép kifejezetten a kis- és középvállalatok, valamint a nagyvállalati munkacsoportok számára fejlesztették. Nagy teljesítményüknek és finisher funkciójuknak köszönhetően a felhasználók a teljes dokumentumkezelést házon-belül valósíthatják meg.

Az Aficio MP C2500 és az Aficio MP C3000 berendezések 25, illetve 30 kiváló minőségű színes vagy fekete-fehér másolatot készítenek percenként, szkennerük teljesítménye percenként 50 oldal. Mindkét gép bemelegedési ideje 45 másodperc, amelyet követően az első másolat 6,7 másodperc alatt készül el. Az Aficio MP C2500 és az Aficio MP C3000 papíradagolóiba 3100 lap tölthető. Mindkét gép alkalmas a kinyomtatott oldalak tűzésére, lyukasztására és leválogatására. Mivel vastag, négyzetméterenként 257 gramm súlyú papírlapok kezelésére is képesek, akár fedőlapok vagy étlapok is készíthetők segítségükkel. Opcionális füzet-finisher funkciójukkal a felhasználók füzeteik hajtását és gerinctűzését is elvégezhetik. A gépek segítségével a felhasználók sokféleképp tárolhatják és rendszerezhetik dokumentumaikat. A dokumentunmok a címzett e-mail címére szkennelhetők a beérkező faxok pedig automatikus átirányíthatók a számítógépekre. A Java alapú, beágyazott szoftverarchitektúrának köszönhetően a felhasználók személyre szabott alkalmazásokat fejleszthetnek a két multifunkciós eszközre, ezzel továbbjavítva munkafolyamataik hatékonyságát.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.