Nagyméretű nyomatokat is gyorsan, egyszerűen állít elő az iGen4 EXP

|

A megnövelt papírméretű, automatikus „Web to Finish” megoldással bővített és Adobe PDF Print Engine integrációval ellátott iGen4 EXP, a Xerox felső kategóriás nyomdagépének, az iGen4-nek a legújabb verziója, amellyel költségcsökkentő módon fokozható a nyomdák termelékenysége.

2008-as bevezetésük óta világszerte a legfejlettebb digitális színes nyomdagépek közé tartoznak a Xerox sok tekintetben úttörőnek számító iGen4® berendezései. A vállalat idén újabb fejlesztéseket hajtott végre a berendezésen, és létrehozta a díjnyertes iGen4 platformra épülő, számos új nyomtatás-előkészítési és munkabefejezési lehetőséggel felszerelt legújabb modellt, az iGen4 EXP-t. A berendezést a nyomdaiparban ma elérhető legnagyobb digitális ívadagoló megoldással látták el, így az a konkurens berendezésekhez képest 50 százalékkal nagyobb nyomtatási felületet biztosít a felhasználóknak. „Az iGen4 nyomdagépek kitágították a digitális nyomtatás határait, és növekedést értek el olyan területeken, mint a DM levelek, marketing- és fényképes anyagok nyomtatása. Az iGen4 EXP lecsökkenti az előkészítési időt, növeli a termelékenységet és lehetőséget ad új, nagy volumenű alkalmazások futtatására akár napi 24 órában” – hangsúlyozta Eric Armour, a Xerox vállalat grafikai kommunikációs üzletcsoportjának elnöke. Az iGen4 EXP berendezések három új nyomtatási opciót nyújtanak a felhasználóknak. Osztályán belül a legnagyobb papírméret (36,4 cm × 66 cm) A papírméret lehetővé teszi különösen nagy méretű könyvborítók és füzetborítók nyomtatását, illetve az egy lapra több oldalas (multi-up) nyomatás segítségével háromrétegűre hajtogatott brosúrák, képeslapok és üdvözlőlapok gazdaságos létrehozására is különösen alkalmas. A berendezés nagy papírméret esetén is percenként 40 oldal nyomtatására képes, ugyanakkor az iGen4 rendszer az A4-es méret nyomtatási sebességét percenkénti 120 oldalra növeli, aminek köszönhetően termelékenyebbé válhatnak a nyomdai szolgáltató vállalatok. A papírt az átalakított papírtálcáról vagy tekercsről is lehet adagolni. A Multigraf kötegelő összegyűjti a nagyméretű kész nyomatokat, és kivehető kocsikra csoportosítja őket, amelyekkel könnyebb továbbvinni az anyagot vágásra és befejező munkálatokra. Automatikus „Web to Finish” megoldás Ez az alkalmazás a beavatkozás nélküli munkafolyamatot indítja el a megrendeléstől egészen a késztermékig. A megoldás alapjául a Xerox FreeFlow® Digital Workflow Collection szolgál, amihez szoftver és véglegesítő opciók kaphatók a Xeroxtól. Ezekkel jelentősen felgyorsítható a gyártási folyamat, mert a rendelések beérkezésekor igény szerint, gyorsan lehet változtatni és szinkronizálni a gyártás paramétereit. Ez az opció 2011 elejétől lesz elérhető. Adobe PDF Print Engine integráció Ezzel a megoldással az Adobe PDF fájlok gyors és megbízható nyomtatása válik lehetővé. A kibővült nyomdai előkészítési és feldolgozási opciókkal a felhasználók könnyebben tudnak direkt színeket és átlátszóságot beállítani, ami csökkenti a szükséges ellenőrzési ciklusok számát. A Xerox iGen4 EXP már megrendelhető.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.