NETGEAR: jelentés a CeBIT-ről

|

A NETGEAR az idei CeBIT-en mutatta be új innovációs termékeit a szórakoztató elektronika, VoIP eszközök, tároló egységek, wireless-N routerek és az elektromos tápegységek területén.

A NETGEAR, Inc. a világ legnagyobb informatikai rendezvényén mutatta be az otthoni, illetve kkv szektor számára kifejlesztett innovatív termékeit. A cég különböző hálózati megoldásait állította ki, amelyek között helyet kaptak az internetes telefonáláshoz kapcsolódó termékek, legmodernebb multimédia eszközök és az üzleti szektor igényeihez mérten kialakított háttértárolók. A kiállított termékek közt megtalálható volt többek közt a Digital Entertainer HD (EVA8000), amelynek segítségével könnyen streamelhetők média tartalmak az otthoni házimozi rendszeren keresztül HDTV-re. Továbbá a Dual-Mode DECT vezeték nélküli Skype telefon (SPH200D), a Storage Central Turbo (SC101T), Powerline HD Ethernet adapterek (HDX101), a RangeMax NEXT Wireless-N draft 802.11n technologiával rendelkező termékcsalád és a cég által kínált összes üzleti alkalmazású switch, router, tűzfal és WLAN megoldás. A „digitális hálószoba” névre keresztelt bemutató teremben állította ki a kiemelt Digital Entertainer HD-t (EVA8000), amelynek segítségével könnyedén közvetíthetők a PC-n keresztül elérhető digitális média tartalmak az otthoni házimozi rendszerre. A Digital Entertainer HD (EVA8000) Windows, Mac és Linux kompatíbilis, emellett pedig USB-eszközökön (mint például iPod vagy egyéb flash drive-ok), hálózati háttértárolókon vagy akár a népszerű YouTube és Flickr internetes oldalakon keresztül közvetíthetőek a digitális tartalmak. A high-tech eszköz automatikusan észleli és rendezi könyvtárba a bejövő media file-okat, anélkül hogy ehhez media server software kellene, fusson a számítógépen. Ráadásul távirányítóval vezérelhető az eszköz. A high-definition multimedia interface (HDMI) portnak köszönhetően akár 1080p felbontású képet is élvezhetünk az arra alkalmas TV-n, az optikai digitális audió output (TOSLINK) pedig surround hangzást közvetít a házimozi rendszerre.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.