NetRegister - A CNW tanúsított iratkezelési szoftvere

|

A CNW Zrt. NetRegister dokumentummenedzsment szoftvere 2006. december 22-én megszerezte a 24/2006. (IV.29.) BM-IHM-NKÖM rendelet követelményeinek teljesítéséről szóló, Certop Termék- és Rendszertanúsító Ház által kibocsátott tanúsítványt. A tanúsítvány bizonyítja, hogy a NetRegister megfelel a közfeladatot ellátó szerveknél alkalmazható iratkezelési szoftverekkel szemben támasztott követelményeknek, az összes vonatkozó jogszabálynak, rendeletnek, előírásnak.

A részletes minősítő audit során a tanúsítást végző Certop munkatársai megvizsgálták a NetRegister funkcionalitását, a rendszer dokumentációját, a szoftverbiztonsági követelményeknek való megfelelőséget. A tanúsítás folyamán a NetRegister mellett, az iratkezeléshez kapcsolódó NetContact partnernyilvántartó és NetPost postázó modulok is auditálásra kerültek. 2007. január 1.-től a jelenleg papír alapon iktató és az elektronikus rendszerre áttérni kívánó közfeladatot ellátó szervek csak tanúsítvánnyal rendelkező elektronikus iratkezelő szoftvert szerezhetnek be. A jelenleg is elektronikusan iktató szervek esetén a használt szoftver tanúsíttatásának határideje 2008. január 1. Az auditált NetRegister alkalmazás így mindazon szervezeteknek ajánlható, akik a törvényi előírásoknak teljes mértékben megfelelő, problémamentesen bevezethető és használható iratkezelési alkalmazást kívánnak használni. A NetRegister egységes dokumentummenedzsment szoftver biztosítja az intézményekhez beérkező különböző formátumú iratok elektronikus nyilvántartásba vételét, megfelelő tárolását, visszakeresését valamint elektronikus feldolgozását. Használatával a dokumentumokat és a hozzájuk kapcsolódó feladatokat, ügyeket, munkafolyamatokat egyetlen rendszerben felügyelhetik és kezelhetik a szervezetek. A rendszer az iratok életciklusa során előforduló összes folyamatot kezeli, dokumentálja, és nyomon követhetővé teszi, a digitalizálás-érkeztetés-iktatás lépéseitől kezdve egészen az irattározásig és selejtezésig. Az iratkezelés teljes körű támogatása mellett a NetRegister az ügyfélkezelés, ügyintézés, illetve csoportmunka-feladatok terén is segítséget nyújt a közfeladatokat ellátó szervek számára. A rendszer egyedülálló paraméterezhetőségének köszönhetően a szervezet méretétől és annak jellegétől függetlenül bevezethető, és az adott intézmény igényeinek megfelelően testreszabható. A CNW Zrt. több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik elektronikus dokumentumkezelő alkalmazások fejlesztése és bevezetése terén. A rendszer felhasználóinak száma évről-évre növekszik, napjainkban már több tucat cég több ezer munkatársa használja az alkalmazást. NetRegistert használnak többek között a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal, a Gazdasági Versenyhivatal, az Országos Állategészségügyi Intézet, és a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal munkatársai is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.