Networks Smart Power megoldások Ethernet switch-en keresztül az SMC-től

|

Az új Smart EZ Switch ideális megoldást biztosít a PoE technológia rugalmasságával és Gigabit sávszélességgel a kis- és középvállalkozások számára.

SMC Networks (www.smc.com) - vezető a LAN hardware és a szélessávú kapcsolódást biztosító készülékek piacán – ma bejelentette, hogy a nagyteljesítményű rack és asztali switch-ek családját újabb taggal bővíti. Az EZ Switch SMCGS8P-Smart egy 8 port-os, weben keresztül irányított 10/100/1000 Gigabit switch PoE-vel (Power over Ethernet), ami a Gigabit Ethernet sebességét és a PoE rugalmasságát nyújtja. A készülék kis- és középvállalati környezethez lett tervezve. Az EZ Switch segítségével a hálózat minden eddiginél rugalmasabban lesz alakítható, ezáltal ideális olyan vállalkozások számára, amelyek VoIP-ot, IP felügyeletet és vezetéknélküli installációkat használnak úgy, hogy energiát biztosítanak telefonoknak, hozzáférési pontoknak, IP kameráknak és más üzleti készülékeknek. Emellett a vállalkozások számára lehetővé teszi azt is, hogy anélkül váltsanak újabb technológiákra, hogy magukra vállalnák a kapcsolódó költségeit egy teljesen új rendszernek. Az új switch egy sor intelligens funkcióval rendelkezik, mint pl. a Quality of Service, (QoS) - ami rangsorolja az adatforgalmat azért, hogy javítsa a konvergált adatok közvetítését – port és csatlakozó alapú VLAN-ok és Static Link Aggregation, ami akár 4 port-ot is kínál egyetlen aljzatban. Ideális a kis- és középvállalati környezetekhez, mert a switch úgy lett tervezve, hogy kiálló részektől mentes legyen, ezáltal rack-be vagy asztali tartóba tehető. Könnyű és rugalmas használatot lehetővé tevő menedzsment interfésszel rendelkezik a könnyű installáció és konfiguráció érdekében. ”A VoIP technológia iránti igények növekedésével a kis- és középvállalkozások költséghatékony megoldás révén szeretnének részesülni a PoE nyújtotta rugalmasságból és nagy teljesítményből” – mondta az SMC termék-marketing igazgatója, Iain Kenney. Az új EZ Switch költséghatékony és rugalmas installációkkal teszi elérhetővé ezeket az előnyöket. Az SMCGS8P ajánlott fogyasztói ára 274,99 euró és részét képezi az SMC Networks Standalone 10/100/1000 Mbps asztali switch családjának.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.