Office 365 specialista

|

Jelentősen csökkenthetők a vállalatok informatikai költségei a Microsoft Office 365 igénybevételével.

Jelentősen csökkenthetők a vállalatok informatikai költségei a Microsoft Office 365 igénybevételével - mondja Karácsony Sándor, a Microsoft Office 365-re specializálódott Atigris Informatika igazgatója. A cégek mérettől függetlenül spórolnak az Office 365-tel, hiszen nincs licensz költség, kevesebb hardverre van szükség, kisebb az informatika energia és helyigénye, nem kell rendszergazda. Naponta néhány száz forintba kerül egy vállalatnak az Office 365, amely egyebek mellett tartalmaz szövegszerkesztőt, táblázatkezelőt, levelező rendszert, videokonferencia lehetőséget. A Microsoft Office, a SharePoint Online, az Exchange Online és a Lync Online részei a csomagnak, így minden munkatárs minden tevékenységéhez megfelelő szoftveres támogatást kap, amit bárhonnan elérhet internetes kapcsolat és egy böngésző segítségével. Azonban a kitűnő alkalmazások mellett jelentős előny az a megtakarítás, ami a cégeknél jelentkezik. A Microsoft Office 365 vállalatméret szerint testre szabható szoftverszolgáltatási csomag. A cégeknek nem kell törődnie a háttér-infrastruktúra biztosításával, a telepítéssel, és a folyamatos frissítéssel. Nem kell belső embert foglalkoztatni az installálások, frissítések és egyéb informatikai rutinfeladatok elvégzésére, hiszen a Microsoft mindezt távolról elvégzi, így nem kell szervert vásárolni, nincs helyigénye, nem fogyaszt áramot. Próbálja ki az Ön egyedi Office 365 verzióját!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.