Önkéntes munkával szépült az iskola

|

2011 az Európai Önkéntesség Éve. - A médiában számtalanszor elhangzott mondatot a CNW Zrt. munkatársai most tettekre is váltották. A cég 46 munkatársa szeptember 23-án a komáromi Kempelen Farkas Alapítványi Középiskola megszépítésében vállalt szerepet.

A CNW Zrt. vállalati kultúrájában évről évre fontos szerepet kap az oktatási intézmények támogatása. Az elmúlt időszakban hálózatot építettünk ki egy budapesti általános iskolában, más intézményeknek számítógépeket, monitorokat adományoztunk, illetve pénzbeli segítséget nyújtottunk, vagy éppen egyetemi programozó bajnokságot szponzoráltunk. A Kempelen Farkas Alapítványi Középiskolával több, mint egy évtizede áll kapcsolatban cégünk, így hamar megszületett a döntés, hogy idei csapatépítő napunkon egy munkanapnyi önkéntes munkával támogassuk az intézményt. - mondta az önkéntesség hátteréről Fekete István, a CNW Zrt. vezérigazgatója. A csapat egyik fele az iskola sportpályáját, illetve a pályát övező labdafogókat és a lépcsőházi korlátokat festette újra, valamint az udvar tereprendezését végezte, míg a másik fele - a CNW munkatársainak szakmai képzettségére építve - a Kempelen informatikai rendszerének karbantartását, felújítását, interaktív táblák üzembe helyezését valósította meg, valamint bemutatót tartott az e-learning előnyeiről.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.