Ötcsillagos Gold Partnerré vált az Atigris

|

Az Atigris Informatika Zrt. elsőként nyerte el a Microsoft Licensing Solutions kompetenciát Magyarországon.

A Licensing Solutions kompetenciához az Atigrisnek több ágon is bizonyítania kellett szakértelmét. Alapfeltétel volt a Microsoft Licensing Solutions vizsgák teljesítése. További feltétel volt olyan referencia projektek benyújtása a Microsofthoz, amelyek sikerességét az ügyfelek igazolták vissza. Karácsony Sándor igazgató elmondta, hogy Magyarországon az Atigris az első Licensing Solutions kompetenciával rendelkező Microsoft Gold Partner. Hozzátette, az Atigris éveken keresztül kiérdemelte a legtöbb Microsoft licencet értékesítő partner címet, és továbbra is azon dolgoznak, hogy ügyfeleik a licencek mellé a jövőben is a legjobb szolgáltatásokat kaphassák tőlük. Az Atigris jelenleg az alábbi Gold Parter kompetenciákkal rendelkezik: Advanced Infrastructure Solutions, Information Worker Solutions, Licensing Solutions, Microsoft Business Solutions, Networking Infrastructure Solutions.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.