PGP Endpoint a nagyobb adatbiztonságért

|

A PGP a vállalati adatbiztonság hordozható eszközökre való kiterjesztése érdekében partneri kapcsolatra lépett a piacvezető biztonsági menedzsment megoldásokkal foglalkozó Lumension Security-vel.

Az új PGP Endpoint megoldás megelőzi a nem engedélyezett eszközök, kapcsolatok és alkalmazások használata során történő adatvesztést. A PGP Endpoint a Lumension Security Sanctuary Device és Application Control, eszköz- és alkalmazás-felügyelő megoldásaira épül, amelyek az adatvesztés elkerülése érdekében segítik a végpontok eszközeinek használatát és titkosítását érintő szabályzatok érvényre juttatását. A PGP Endpoint-tal a rendszergazdáknak lehetősége nyílik az USB-n, FireWire-n, WiFi-n és Bluetooth-on keresztül csatlakozó eszközök használatára vonatkozó szabályok létrehozására és ezek érvényesítésére a lehetséges adatlopás és vesztés megakadályozása érdekében. A rendszergazdák áttekinthetik az eszközök-használatról készült logokat és szabályokat alakíthatnak ki az eszközök felé és felől irányuló adatforgalom monitorozására. A központilag menedzselhető PGP Endpoint és a PGP Whole Disk Encryption együttes alkalmazásával a rendszergazdák a pendrive-ok titkosítására vonatkozó szabályokat is érvényre juttathatják. A PGP Endpoint a következő tulajdonságokkal rendelkezik: - Megelőzi az adatvesztést - megakadályozza PC-ken, laptopokon, PDA-kon, hordozható eszközökön és pendrive-okon tárolt adatokhoz történő engedélyezetlen hozzáférést. - Érvényre juttatja a vállalat titkosítási szabályzatát - a Whole Disk Encryption megoldással integrálva rendszergazdák számára lehetőség nyílik a hordozható eszközök titkosításának megkövetelésére, vagy a vállalati biztonsági politikán alapuló automatikus eszköz-titkosításra - Események nyomon követése - a szervezetek naplózhatják és dokumentálhatják végpontjaik és eszközeik védelmét. A PGP Corporation a fejlesztője a világ egyik vezető e-mail- és adattitkosító megoldásának. A PGP megoldásait világszerte több mint 80 000 vállalat és kormány használja, melynek következtében világhírnévre tett szert, miszerint megbízható, színvonalas és innovatív megoldásokat kínál. Magyarországon a PiK-SYS Informatikai és Tanácsadó Kft., mint a PGP Corporation Certified Solution Partnere jogosult a PGP adattitkosító termékek forgalmazására, technikai támogatásra és értéknövelő szolgáltatásinak nyújtására. További információ: http://www.pgp.com/

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.