Piacfelmérések az SAP megoldásairól, és márkaértékéről

|

Walldorf, Németország - Több friss tanulmányt ismertetett az SAP, melyben megoldásai előkelő helyen szerepelnek.

[b] Mobilitás[/b] Az IDC elemző cég szerint tizenkettedik éve vezeti az SAP a vállalati mobilmenedzsment szoftverek piacát, melyen a tavalyi bevételek alapján tizennégy százalékos világpiaci részesedést ért el. A Gartner mágikus négyzet felmérése a vezető szállítók közé sorolta az IT-cég megoldásait a mobileszköz menedzsment terén, mellyel piacvezető a vízió teljessége, és a megvalósítás képessége mátrixban. [b]Analitika[/b] Az üzleti intelligencia, analitika, és teljesítménymenedzsment szegmensét vizsgálta az a Gartner felmérés, melyben 22%-os részesedéssel bír első számú szállítóként a walldorfi székhelyű cég. [b]Alkalmazások[/b] Megőrizte, és növelte is részesedését az ellátási lánc szoftverek terén az SAP -erről szintén egy globális Gartner felmérés tanúskodik. [b]Felhő[/b] Közel 30 millió cloud felhasználóval, mely a legtöbb a szegmensben, rendelkezik az SAP, melyről legutóbbi pénzügyi gyorsjelentésében számolt be. [b]Márkaérték[/b] A kontinentális Európa legnépszerűbb márkájaként jelölték meg, 34%-os növekedés mellett az SAP-t, mely így meghaladja a 34 milliárd értéket. Az egy év alatt elért emelkedés összhangban van a részvényárak növekedésével. 2006 és 2013 között az egyik legjobban teljesítő brand volt- áll a BrandZ Top 100 Most Valuable Global Brands tanulmányában. [b]Hivatkozott felmérések:[/b] -IDC „Worldwide Mobile Enterprise Management Software 2012-2016 Forecast and Analysis and 2012 Vendor Shares -Gartner, „Magic Quadrant for Mobile Device Management”, May, 2013 -Gartner, „Market Share Analysis: Business Intelligence, Analytics and Performance Management 2012” -Gartner, „Market Share Analysis: Supply Chain Management Software, Worldwide, 2012”

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.