ProCurve Mobility Manager 2.0

|

A ProCurve Mobility Manager 2.0 a ProCurve Manager Plus olyan új szoftvermodulja, amellyel fejlett funkciói révén egyetlen pontból irányítható a vezeték nélküli hálózati hozzáférés bevezetése és menedzselése

A ProCurve Mobility Manager 2.0 a vezetékes és a vezeték nélküli hálózatok egységes kezelésének a tökéletesítésével egyszerűsíti a hálózat üzemeltetését, ugyanis a vállalatok számára lehetővé teszi a vezeték nélküli hálózatok tervezését, megvalósítását, menedzselését és a működésük nyomon követését. Ideális eszköz azoknak az ügyfeleknek, akik kiterjesztik a vezeték nélküli hálózati infrastruktúrájukat, vagy éppen tervezik a bevezetését és ugyanazt a teljesítményt várják el tőle, mint a meglévő vezetékes hálózatuktól. A ProCurve Mobility Manager 2.0 a hálózati adminisztrátorok számára lehetővé teszi, hogy vizuálisan megjelenítsék a vezeték nélküli hálózat lefedettségét, így segítséget ad a hálózat hatékonyságának a maximalizálásához. Ez a nagy teljesítményű eszköz a ProCurve Access Point-ok és rádióportok elhelyezkedésének, konfigurációjának és a hálózatok tervezőinek egyszerűsíti a vezeték nélküli LAN hálózatok kivitelezését. Az eszköz a kívánt lefedettség grafikus megjelenítésével és gazdag monitorozó funkciói révén egyszerűsíti a vezetékes és a vezeték nélküli hálózat menedzselését és a jelentések készítését az egységes, közös hálózatmenedzselő konzolról. A vezeték nélküli hálózat lefedettségének és a vezeték nélküli kliensek hozzáférésének a megjelenítésével a ProCurve Mobility Manager 2.0 képes monitorozni mind a menedzselt, mind a nem menedzselt vezeték nélküli eszközöket, beleértve a vezeték nélküli hálózaton belül működő esetleges idegen Access Point-okat, ezzel elősegítve a potenciális biztonsági rések megszüntetését. Ennek az új eszköznek a bejelentése is jelzi a ProCurve szándékát olyan fejlett technológiák szállatása iránt, amelyek megerősítik a biztonságot, növelik a termelékenységet és egyszerűsítik a működést. A ProCurve mobil megoldásai a hardver, a menedzsment platform és a szolgáltatások összefogásával egyszerűsítik az egységes, vezetékes és vezeték nélküli hálózatok üzemeltetését. A ProCurve Mobility Manager 2.0 kulcseleme a ProCurve központosított menedzsment platformjának, amely támogatja a vezetékes és vezeték nélküli hálózatok tervezését, konfigurálását, menedzselését és a működésük megfigyelését. A ProCurve Manager Plus szoftver beépülő moduljaként működő Mobility Manager-el a ProCurve olyan platformot kínál, amellyel központilag, egyetlen képernyőn menedzselhető a hálózaton lévő valamennyi vezetékes és vezeték nélküli eszköz.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.