Projektzárás az SAP Business Suite fejlesztésnél

|

Lezárult az SAP Business Suite alkalmazás komplex technológiai és funkcionális megújítása elnevezésű, az Új Széchenyi Terv által támogatott projekt az SAP Hungary Kft.-nél.

A projekt az SAP Business Suite programcsomag komplex megújítását célozta meg, amely a teljes integráció céljaira alapozott csúcsminőségű és ágazat specifikus funkcionalitást valósit meg korlátlan skálázhatóság és az interneten keresztül megvalósuló egyszerű együttműködéssel. Az informatikai programcsomagot használó vállalatok nagyobb hatékonysággal tudnak működni. A fejlesztési folyamat öt részfeladatból állt. Ezek a mobilalkalmazás fejlesztő keretrendszer, mobilalkalmazások fejlesztése, receptfejlesztés, ügyfélkapcsolat projektfeladatok, és a felhasználói élmény javítása az ellátási lánc menedzsment megoldásnál. Az Új Széchenyi terv keretében megvalósult pályázat lehetőséget biztosított arra, hogy olyan funkcionális, technológiai fejlesztések valósuljanak meg, amelyek első alkalommal kerültek piaci bevezetésre, illetve teljesen új megközelítésben történt meg felhasználásuk a komplex üzleti alkalmazások kialakításánál. Az 1,8 milliárd forintos összköltségű projekthez a vállalat 474 millió forint támogatást kapott. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg 2012. febr. 1-e és 2013. dec. 31-e között. Kapcsolattartó: Arató Márk 70/7021078 SAP Hungary Kft.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.