Rég várt nyomdai képfeldolgozó szoftver a Xeroxtól

|

Nagy sebességű nyomtatást, párhuzamos fájlfeldolgozást, átméretezést és elforgatást illetve több fájlt összedolgozó kompozíciós eszközt is kínál a széles formátumú színes Xerox nyomtatókhoz a most bemutatott Caldera raszteres képfeldolgozó szoftver, a Caldera Version 8.

A reklámanyag nyomtatás területén már bizonyított Caldera RIP (raszteres képfeldolgozó) szoftvercsalád legújabb változata a Xerox összes széles formátumú színes nyomtatójával együttműködik. A szoftver szolgáltatásai közül érdemes kiemelni a nagy sebességű nyomtatást és párhuzamos fájlfeldolgozást, a dinamikusan méretre vágható nyomtatási előképet, az átméretezést és elforgatást, a fájlokat összedolgozó kompozíciós eszközt, illetve a nyomat automatikus feldarabolását. A széles formátumú nyomtató a szoftveres megoldással költséghatékony eszköz a felhasználók kezében, amellyel lehetővé válik az anyagtakarékos nyomatelrendezés is. A szoftver közvetlenül támogatja a Xerox széles formátumú színes lapolvasó rendszerét és a Xerox kontúrvágó kínálatát is. A Caldera szoftverválaszték az egyszerű RIP és nyomtatási funkciókat kínáló csomagoktól kezdve egészen az összetett lapolvasási, másolási, és képszerkesztéssel kombinált méretre vágási opciókig terjed. A Xerox széles formátumú reklámanyag nyomtatói víz vagy oldószer alapú berendezések, melyek mindegyike piezo fejes megoldással biztosítja a több szintű, pontos cseppeloszlást. A nyomtatók elérhetőek a 61 centiméterestől 228,6 centiméteres szélességig, amihez számos kontúrvágó és lapolvasó kiegészítő is választható.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.