Rekord eredményt ért el a Sybase a harmadik negyedévben is

|

A Sybase idei harmadik negyedéve ismét rekordot döntött, az adatbázis licencekből származó bevételek 32 százalékkal, az messagingből származó bevételek pedig 18 százalékkal emelkedtek az előző év adataihoz képest.

A mostani negyedév mind az összbevétel, mind az adózás előtti eredmény tekintetében rekordnak számít az amerikai szoftvergyártó történetében. A tavalyi 284 millió dolláros eredményhez képest idén a harmadik negyedévben 293,4 millió dolláros eredménnyel zárt a Sybase. A szoftvergyártó elnöke, John Chen elmondta, nagyon elégedett az ismét rekordot állító harmadik negyedéves eredménnyel, amely hozzájárulhat ahhoz, hogy a Sybase idén is, mint az elmúlt három évben sorozatban, rekordévet könyvelhessen el. Chen szerint a Sybase komoly bátorítást kapott az elmúlt negyedévben az IBM-mel, Siemens-szel és Verizonnal kötött stratégiai együttműködések során, ezek a megállapodások pedig hozzásegítik a szoftvergyártót a mobil middleware és m-kereskedelem terén elért globális vezető szerep kiterjesztéséhez.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.