Rendszermérnöki szolgáltatások

|

Ügyfeleink rendszerei a kor kihívásainak megfelelően folyamatosan megújulnak és egyre összetettebbek...

Ügyfeleink rendszerei a kor kihívásainak megfelelően folyamatosan megújulnak és egyre összetettebbek. A beruházási döntések meghozatala nem kis fejtörés- mondja Tóth László az Atigris Informatika igazgatója. Hisszük, hogy a teljes körű informatikai kiszolgálás amit nyújtunk, segítséget ad mind a döntések meghozatalában mind a rendszerek bevezetésében és üzemeltetésében. Ennek szem előtt tartásával alakítottuk ki műszaki csapatunkat, amely az alábbi jellemző szolgáltatások nyújtására teszi képessé társaságunkat: - Partnerink telefonos Hot-Line supportja - Microsoft Windows NT-2000-XP-Vista migráció, Active Directory tervezés, implementálás - .Net technológia alkalmazása, egyedi fejlesztések - Szerver konszolidáció, erőforrás újraelosztás ‘IT BPR’ - Nagy rendelkezésre állású rendszerek tervezése, implementálása - Levelezési- és csoportmunka rendszerek tervezése, implementálása - Desktop Management és szerver rendszerek tervezése, implementálása - Üzemeltetési módszertan kialakítása/átvilágítása és bevezetése/átszervezése - Vállalati portálok kialakítása

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.