A DM Sales Kft. folytatja a Clatronic, AEG, Proficook portfólió termékeinek értékesítését

|

2017.11.05. ¬ A DMHolding értékesítésért felelős cége, vagyis a DM Sales Kft. a mai naptól átvette az 1985-óta ismert és népszerű Clatronic termékek hivatalos forgalmazását, ezzel egyidőben megkezdte a termékekhez kapcsolódó retail és ecommerce tevékenységet is

Jelenleg még folyik az akviráció, ugyanakkor a DMHolding már elindította a clatronic.hu, proficook.hu és az etv.co.hu oldalain a Clatronic termékek e-kereskedelmi értékesítését. Disztribúciós forrásból biztosítjuk a lakossági kiszolgálást, a zökkenőmentes elérés érdekében. Tisztában vagyunk vele, hogy a hazai vásárlóknak kiemelten fontos a márkahűség, éppen ezért lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a hivatalos márka-kereskedelmi weboldalakon is megvásárolhassák a széles körben elismert német minőséget képviselő és a nemzetközi elvárásokhoz tökéletesen illeszkedő Clatronic konyhai, háztartás, szépségápolási, valamint audiotechnikai termékeit.

Ez az igény indokolta a márkák weboldalainak azonnal elindítását, amelyeken már most széles választék várja az érdeklődőket.

https://b2b.dmholding.hu/dmhtrend/a_dm_sales_kft_folytatja_a_clatronic_aeg_proficook_portfolio_termekeinek_ertekesiteset_19

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.