SAP-beruházás mellett döntött a magyar FHB Bankcsoport

|

Az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy az FHB Bankcsoport a szoftvercég megoldását választotta az ügyféltranzakciók kezeléséhez.. A 2011. áprilisában elinduló rendszer a bankcsoport teljes, hitelügyleti feladatkörének kiszolgálásáért felel majd.

Az új szoftver –az ezév októberétől- immár az FHB Bankcsoporthoz tartozó Allianz Bank Zrt. ügyleteit is kezelni fogja. A bankcsoport bővülése jelentős szerepet játszott az IT alkalmazás megújításának szükségességében, a jelenlegi alkalmazás felváltásának eredményeként bevezetendő új megoldás a megnövekedett igényeket is az elvárt rugalmas, integrált módon lesz képes ellátni. Az új szoftverrendszert a Bankcsoport fiókjaiban és központjában dolgozók fogják használni. Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója a szerződés aláírásakor kiemelte: „Ez egy nagyon jelentős eredmény számunkra, hiszen a nemzetközi referenciákon kívül hazánkban eddig csak a Magyar Fejlesztési Bank használja az SAP banki megoldását, és az FHB az első olyan kereskedelmi bank, amely korábbi döntését felülvizsgálva lecseréli versenytársunk rendszerét. Örömmel támogatjuk az FHB stratégiai céljait.” Az SAP Loans Management megoldását a szoftvercég magyar tanácsadói csapata fogja bevezetni.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.