SAP Business One bevezetése az AIM Biztosító Zrt.-nél

|

Az AIM Általános Biztosító Zrt.-nél, a hazai piac új biztosító társaságánál megkezdődött az SAP Business One vállalatirányítási rendszer bevezetése. Az IBCnet fejlesztői csapata a projektet márciusban fejezi be.

Az SAP Business One a kis és közepes vállalkozások vezetői és munkatársai részére egyaránt könnyen kezelhető, felhasználóbarát rendszer. A rendszer egyszerű, ugyanakkor hatékony megoldást kínál ahhoz, hogy üzleti folyamatainkról teljes áttekintést kapjunk. Funkcionálisan a rendszer lefedi a teljes működtetési folyamatot kezdve a beszerzéstől a termékek előállításáig és eladásáig, beleértve a pénzügyi folyamatok kontrollját, a raktérkészlet kezelést és az ügyfél managementet is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.