SAP CRM magyarul

|

Az SAP két nagy ügyfél nevét hozta nyilvánosságra, akik az SAP Customer Relationship Management (SAP CRM) alkalmazás legfrissebb változatát, az SAP CRM 2007 terméket választották.

A Bayer MaterialScience, a Bayer AG egyik részlege a globális kereskedelmi csapatának támogatásához választotta az SAP CRM alkalmazást, amelyet integrálni fog a meglévő SAP Business Suite üzleti alkalmazásokkal. - A sikeres implementáció után 2500 felhasználó számára lesz elérhető az alkalmazás, amelyek közül 800 mobileszközeiről közvetlenül is eléri az SAP CRM-et – mondta Kurt De Ruwe, a Bayer MaterialScience informatikai igazgatója. Szintén az SAP CRM rendszerét választotta Európa egyik legdinamikusabban növekvő kábeltelevíziós, internet- és telefonszolgáltatója, a Kabel BW is. Az SAP Customer Relationship Management and Order Management for Telecommunications (telekommunikációs ügyfélszolgálati és megrendeléskezelő) csomagjának használatával közel 100 értékesítő munkatárs és több mint 2 ezer kereskedelmi partner tud majd egységes ügyfélszolgáltatásokat biztosítani az összes kommunikációs csatornán keresztül. Mindkét bejelentés Berlinben, a május 19. és 21. között tartott SAPPHIREŽ 2008 rendezvényen, az SAP nemzetközi ügyfélkonferenciáján hangzott el. A két új ügyfél nyilvánosságra hozatalával párhuzamosan az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy magyar nyelven is elérhető az SAP CRM 2007 alkalmazás. - Az új rendszer erőssége a felhasználói felület egyszerűsége és az integrált üzletifolyamat-platform érték. Erre megérte várni - mondta Tracsek Ferenc, az SAP Hungary CRM szakértője az új alkalmazás hazai megjelenése kapcsán.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.