SAP-s megoldásokat ismertek el

|

Az elmúlt hetekben több olyan hírt hozott nyilvánosságra az SAP, melyben termékeit ismerték el különböző piackutató cégek.

A sort a Forrester Research kutatása nyitotta. Itt vezető szállítóként nevezték meg az SAP-t, megoldásai erős architektúrája és kapcsolódó stratégiája miatt. A big data-hoz kapcsolódó prediktív analitikai termékeket vizsgáló jelentés 10 szállítót vizsgált 51 kritérium alapján. A Gartner két új jelentésében is kiemelte a szoftvercéget. Az üzleti intelligencia és analitikai szegmenst értékelő globális felmérés a mágikus négyzet vezető negyedébe sorolta a walldorfi székhelyű vállalatot. Szintén ezt a minősítést hozta az adatmenedzsment kutatás, melybe az SAP Sybase IQ server-t, az SAP HANA platformot is belevették. Az irányítás, vállalati kockázatok, és megfelelőség termékvonala pedig másodszorra kapott díjat a GRC 20/20 elemző cégtől a 2013 GRC Technology Innovator Awards-on. A hivatkozott jelentések: The Forrester Wave: Big Data Predictive Analytics Solutions, Q1, 2013. Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics, Gartner Magic Quadrant for Data Warehouse Management Systems, Gartner

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.