Sikeres Antigen

|

Beváltotta a hozzá fűzött reményeket az Atigris Informatika szerint a Microsoft legújabb vállalati vírus-és levélszemét szűrő termékeke az Antigen.

Beváltotta a hozzá fűzött reményeket az Atigris Informatika szerint a Microsoft legújabb vállalati vírus-és levélszemét szűrő termékeke az Antigen. Az Antigen e-mail biztonsági programok egyidejűleg több – párhuzamosan futtatható – víruskereső motor használatával érik el a vírusok, levélszemét és egyéb biztonsági fenyegetésekkel szembeni átfogó védekezést. Számos ügyfél vásárolta már meg a magyar cégtől a terméket, legutóbb a Pest Megyei Önkormányzat. Ők az elsők között az érvényes Microsoft OVS licensz szerződésük keretében fizettek elő a termékcsalád egyik tagjára, az Antigen for Exchange-re. Nyáron jelent meg a Microsoft kínálatában az Antigen vírusvédelmi termékcsalád. Az Antigen a Sybari technológiára épülő, 9 vírusvédelmi motort párhuzamosan futtató nagy biztonságot nyújtó, központilag menedzselhető megoldás a kiszolgálók vírusvédelmére és SPAM szűrésre (Exchange, SMTP Gateway, SPS, LCS, stb). A későbbiekben a vírusvédelmi termékek köre a kliens oldali megoldással is bővülni fog. Manapság a legtöbb támadás az internet felöl és a levelező rendszeren keresztül éri a vállalatokat. Az Atigris ügyfelei az Antigen alkalmazásával költséghatékonyan juthatnak egyszerre kilenc profi vírusvédelmi technológiához (Microsoft Antivírus, Sophos, CA Vet, CA InoculateIT, Norman, Kaypersky, AhnLab, Authentium, VirusBuster). Az Atigris a licencszállítás mellett szakértő támogatást nyújt nagyvállalati és közbeszerzési ügyfeleinek az Antigen rendszerek bevezetéséhez vagy más rendszerekről való átálláshoz.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.