Sikeres Atigris pályázat

|

Microsoft szoftverek és szolgáltatások a központosított közbeszerzésben.

Az Atigris Informatika Zrt. az idén is sikerrel pályázott azon a tenderen, amely alapján a költségvetési intézmények beszerezhetik az informatikai rendszereik folyamatos működtetéséhez szükséges Microsoft szoftver licenszeket és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat. A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KSZF) által lebonyolított eljárás nyerteseként az Atigris Informatika és konzorciumi társai készen állnak az intézményi igények teljesítésére a közeljövőben életbelépő Központosított Közbeszerzési Keretmegállapodás keretében. Az Atigris a kezdetektől fogva szállítói minőségben részt vesz a központosított közbeszerzések lebonyolításában, így jelentős tapasztalatokkal rendelkezik a felhasználási követelményekhez leginkább illeszkedő licenszelési konstrukciók kiválasztásában és képes megrendelői számára a leginkább költséghatékony megoldásokat szállítani. A Microsoft szoftverekhez kapcsolódó szolgáltatások tekintetében az Atigris munkatársainak szakértelmét a legmagasabb szintű képesítések és széleskörű projekt tapasztalatok garantálják. A magyar cég a keretmegállapodásban szereplő termékek és szolgáltatások mellett több saját fejlesztésű megoldást is kínál a költségvetési intézmények részére, ügyiratkezelési, beszerzési és más funkcionális feladatok informatikai támogatására.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.