Sikeres Fiber-To-The-Home projekt

|

A Transition Networks ( http://transition.com/TransitionNetworks/ ) sikeres Fiber-To-The-Home (FTTH) projektet valósított meg Szlovéniában, ahol mar több mint 25 ezer háztartásban gigabites optikán jut el az internet, tv és telefon.

Végberendezésként egy optikai switchet használtak gigabites uplinkel (MIL-S501 http://transition.com/TransitionNetworks/Products2/Family.aspx?Name=MIL-Sx01 ). Az egyedi igények kiszolgálása érdekében léteznek több funkcióval rendelkező eszközök is, TV kimenettel, telefon csatlakozóval. Amennyiben itthon is szeretne hasonló hálózatot megvalósítani, forduljon hozzánk bizalommal. Információ: Comfort-NETshare Kft. ( http://www.comfort.hu )

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.