Sikeres nemzetközi konferenciát rendezett az MTV

|

A Magyar Televízió látta vendégül május 8-12. között az INPUT (International Public Television) nemzetközi közszolgálati televíziós konferenciát Budapesten, az MTV új óbudai gyártóbázisán. A rendezvény szponzorai között volt a SCI-Network zRt. is.

A Magyar Televízió látta vendégül május 8-12. között az INPUT (International Public Television) nemzetközi közszolgálati televíziós konferenciát Budapesten, az MTV új óbudai gyártóbázisán. A rendezvény szponzorai között volt a SCI-Network zRt. is. A 32 éves múltú, nagyszabású szakmai találkozó először került Magyarországon megrendezésre. Öt kontinensről több mint hatszáz televíziós szakember és döntéshozó érkezett a rendezvényre, ahol harminc ország legizgalmasabb tévéműsorait, tévéfilmjeit és dokumentumfilmjeit tekinthették meg. A szakmai közönség minden filmet elemezhetett és értékelhetett. Köztük a MTV – a nemzetközi szervezőgárda által válogatott - két produkcióját is, melyek igen pozitív visszhangot keltettek. Megválasztották a szervezet új vezetőit, és bemutatkoztak a jövő évi, dél-koreai szervezők is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.