SMC Networks 802.11n termékei megkapták a “Works with Vista” logót

|

Az SMC Networks “Works with Vista“ bizonyítványt kapott két router-ére a Barricade N vezetéknélküli hálózati megoldásokat kínáló termékcsaládjából. A teszt biztosítja, hogy a termékek zökkenőmentesen illeszkednek a felhasználók Windows Vista környezetébe.

A két újonnan minősítést szerzett termék az SMC szélessávú router-ei közül való, az egyik az SMCWBR14-N2 Barricade N Pro Draft 11n Broadband Router, a másik az SMCWGBR14-N Barricade N ProMax Draft 11n Gigabit Broadband Router. Mindkettő tökéletes, mindent magában foglaló hálózati megoldást kínál a nagy sebességű kábel vagy xDSL internet kapcsolat létrehozására és megosztására. Mindkét hálózati termék az IEEE 802.11n draft 2.0 szabvány által nyújtott sebesség, távolság és sávszélesség előnyeit nyújtja, ezen felül pedig visszafelé és keresztirányban is kompatibilisek a 802.11 b/g szabvánnyal. Otthoni és irodai használatra egyaránt alkalmasak, teljesíényük pedig kiemelkedő olyan alkalmazásoknál, mint a hálózati játékok, nagy felbontású video streaming, file megosztás és VoIP, adattovábbítási sebességük pedig akár 300 Mbps is lehet – ez majdnem hatszorosa a 802.11 b/g szabvánnyal elérhető sebességnek. A “Works with Vista” minősítés elnyerése bitztosítja vásárlóinkat a zökkenőmentes együtűködésről a Vista-val, valamint arról, hogy szigorú követelményeket támasztó teszteket folytatunk rendszeresen annak érdekében, hogy termékeink megfeleljenek a mai hálózatok elvárásainak.” – mondta James Harris, az SMC Networks termékmenedzsere. “A Microsoft gratulál az SMC Networks-nek, hogy a Barricade N router családból két termék elnyerte a Works with Vista logót.” – mondta Justin Jed, a Microsoft Corporation Windows Client Product Management részlegének termékmenedzsere. “A Works with Vista elnyerésével az SMC minden vásárlója tudtára adja, hogy a termékek megfelelnek a Windows Vista környezet által támasztott kiemelkedő minőségi és megbízhatósági követelményeknek.” Az SMCWBR14-N2 Barricade N Pro Draft 11n Broadband Router és az SMCWGBR14-N Barricade N ProMax Draft 11n Gigabit Broadband Router 99,99, valamint 149,99 euró értékben vásárolható meg (ajánlott fogyasztói ár).

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.