SMC vezetéknélküli termékek magas rendszerkövetelményekhez

|

Az SMC Networks kibővítette 802.11n vezetéknélküli termékeinek palettáját a magas rendszerkövetelményeket támasztó otthoni és irodai alkalmazásokhoz. Az új Barricade és EZ Connect 802.11n draft v2.0 felhasználóbarát megoldásai nagy sávszélességet, teljesítményt és sebességet kínálnak 802.11 b/g kompatibilitással.

Az SMC Networks kibővítette 802.11n vezetéknélküli hálózatokhoz készülő termékeinek kínálatát. Az új termékek a nagy sebesség, hatótávolság és sávszélesség előnyeit nyújtják az otthoni felhasználóknak, miközben 802.11b, illetve g kompatibilisek és magas rendszerkövetelményeket támasztó alkalmazások használatára vannak tervezve, mint például az online játékok, nagy felbontású video streaming, file-ok megosztása és VoIP. Megnövelt hatótávolságot biztosítanak és képesek 300 Mbps adatmásolási sebességet elérni – ez majdnem hatszorosa a 802 11g-nek. A ”Works with Vista” logóval ellátott BarricadeTM N Wireless 4-port Gigabit broadband router (SMCWGBR14-N) a nagy sebességű kábel vagy xDSL internetkapcsolat létrehozására, illeti megosztására hivatott komplett hálózati megoldás. A platform független, multifunkciós router magában foglal egy nagy sebességű, 300 Mbps Wireless-N hozzáférési pontot, egy 4-port Gigabit Switch-et, egy tűzfalat Stateful Packet Inspection-nel (SPI), intelligens stream kezelési technológiával, egy USB 2.0-ás multifunkciós nyomtató szerverrel, hogy bármelyik hálózatba kötött PC-ről és Wi-Fi Protected Setup-ról (WPS) képes legyen nyomtatni. Mindez azt szolgálja, hogy a biztonságos hálózatnélküli kapcsolat könnyen létrehozható legyen. Az SMC EZ Connect 802.11n draft v2.0 Wireless Access Point/Ethernet Client (SMCWEB-N) egy multifunciós készülék, amely működik akár Acces Point, akár Ethernet Client módban és nagy sebességű vezetéknélküli kapcsolatot biztosít, vagy összeköt több Ethernet-képes készüléket, beleértve a játékkonzolokat, media player-eket és Network Attached Storage készülékeket. Multimédiás alkalmazásokra optimalizálták, az SMCWEB-N-nek 4 gyors Ethernet LAN port-ja van, és tartalmazza a Wi-Fi Protected Setup-ot (WPS) és a Wireless Intelligent Stream Handling Technology-t (WISH). Ha egy PC-t vagy notebook-ot olyan hálózathoz kötünk, amely a Barricade N Wireless 4-port Router (SMCWGBR14-N) vagy a másik 802.11n router, az új EZ Connect N Wireless USB 2.0 Adapter (SMCWUSB-N) segítségével lett létrehozva, akkor a hálózat vezetéknélküli összeköttetést fog biztosítani a számítógépnek. - A háztartások és a kisebb irodák egyre növekvő mértékben használnak magas rendszerkövetelményeket támasztó alkalmazásokat, mint például az online játékok, file-ok megosztása, VoIP és video streaming - mondta James Harris, az SMC Networks termékmenedzsere. Az új N termékek a 802.11n előnyeit nyújtják, olyan nagy sebességet, hatótávolságot és teljesítményt, amilyet ezek az alkalmazások megkövetelnek. Még azt is lehetővé teszik, hogy automatikus irányítás és az adatforgalom rangsorolása mellett is zökkenőmentesen működjenek ezek az alkalmazások hálozatban és az internet-en keresztül egyaránt. Az új SMC Barricade N Wireless 4-port Gigabit Broadband Router (SMCWGBR14-N), az EZ Connect N Wireless Access Point/Ethernet Client (SMCWEB-N) és az EZ Connect N Wireless USB 2.0 Adapter (SMCWUSB-N) már kaphatóak az MSRPs-nél 154,99, 116,99 és 62,99 euróért.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.